Nieuws

Van de Voorzitter | Nieuwe kansen en uitdagingen voor 2020

04 januari 2020
www.nwwb.nl

Namens bestuur NWWB de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar starten wij met een aantal nieuwe kansen maar ook uitdagingen.


VAMEX

Als voorzitter van de bond heb ik afgelopen jaren als bestuurslid voor de Vamex gefungeerd. De Vamex is per 2020 overgegaan in het CBR maar er is een bedrag in eigen vermogen waar wij als 1 van de 4 moederbonden een beroep op kunnen doen via ingediende plannen. Deze plannen worden nu vorm gegeven, eind januari moeten die vormgegeven zijn via projectplannen.

De doelstelling is sociaal en ideeel en Watersportgerelateerd. Het kan gaan om plannen rond breedtesport, jeugd stimuleren om te sporten, mensen met een beperking helpen bij het sporten, natuurlijk ook veiligheid op het water, het praktijkvaarbewijs. Dit is een bijzondere kans om plannen die er zijn binnen onze sport te financieren en daadwerkelijk uit te voeren. Wil je hierover meedenken of heb je ideeën, van harte welkom.

 

INNOVATIEFONDS NOC*NSF

Daarnaast hebben we de optie bij NOC innovatieplannen in te dienen. Voor een innovatief plan binnen onze sport, en innovatief is feitelijk al iets dat we niet eerder gedaan hebben, is mogelijk subsidie beschikbaar als er een goed projectplan ingediend wordt. De eerstvolgende deadline is al op 15 januari maar er volgen meer deadlines. Wil je hieraan bijdragen of heb je hier ideeën over, laat het alsjeblieft weten! Mail naar backoffice@nwwb.nl en we sturen je alle informatie toe.

 

VERTREK WENDY

Een uitdaging is dat Wendy heeft besloten afscheid te nemen van haar functie bij de bond. Wendy is niet gelijk weg en is gemotiveerd om taken goed over te dragen maar we hebben mensen nodig om deze taken aan over te dragen. Wij gaan daar nu invulling aan geven maar heb jij vaardigheden op administratief gebied of social media die je voor de bond zou willen inzetten, dan horen wij dat graag. Vrijwillige inzet wordt nu nog belangrijker.


Voorzitter, Piet Jongepier.

 

GROET WENDY                

“Ik heb besloten, na heel lang wikken en wegen, om meer tijd aan mijn privédoeleinden en gezin te gaan besteden. Omdat ik persoonlijk erg betrokken ben bij de bond lukt het mij maar niet dat in combinatie met deze functie te doen. Daarom heb ik nu de moeilijke keuze gemaakt iets ander te gaan doen. Dit ondanks de hele fijne samenwerking met iedereen, in het bijzonder Piet, Marcel en Enrico en natuurlijk de leden van de technische commissies.


In overleg met bestuur ga ik mijn taken overdragen en ik heb er vertrouwen in dat dit goed gaat lukken gezien de stabiele situatie waar de bond zich nu in bevindt. Uitdagingen zijn bijvoorbeeld de communicatie en het magazine. We gaan nu kijken hoe dat op te lossen, maar als jij ideeën hebt of vaardigheden die je in wilt zetten dan horen wij dat graag. De backoffice zal per 1 februari niet meer via mij lopen maar via bestuur. Wel blijf ik tot de eerstvolgende jaarvergadering die op 2 april gehouden zal worden, betrokken en actief om te zorgen dat alles goed doorloopt en taken netjes overgedragen kunnen worden.


Mijn tijd bij de bond is echt met liefde ingevuld en ik heb genoten van alles en iedereen die voorbij is gekomen. Sporters, vrijwilligers en zakelijke contacten. Het is nu tijd voor mij om verder te trekken en daarmee komt er misschien ook wel ruimte voor nieuwe initiatieven en zelfs groei. Dat is mijn hoop. In ieder geval iedereen heel hartelijk bedankt voor alle mooie jaren. Alle geluk en een heel mooie nieuw seizoen gewenst.

 

Wendy.”

 


 
www.nwwb.nl
De IWWF heeft vanwege het Coronavirus helaas moeten besluiten om alle Cable Wakeboard evenementen  in april en mei te annuleren of… Meer
 
www.nwwb.nl
Het Coronavirus zal, helaas, ook het wedstrijdseizoen van 2020 beïnvloeden. Met deze nieuwsbrief brengen wij je op de hoogte van de… Meer
 
www.nwwb.nl

Maatregelen Corona

16 maart 2020
Gezien de huidige omstandigheden zal de ledenvergadering van de bond en het opleidingsweekend niet door kunnen gaan op de geplande… Meer
 
www.nwwb.nl
Zoals jullie misschien hebben gehoord of gelezen zal Wendy de NWWB per 1 april a.s. gaan verlaten. Aan mij de eer om deze plek op te… Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19-07-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
maandag 6 april 2020
Activiteit UITGESTELD - Algemene Ledenvergadering NWWB 19:15 - 21:00 WSV de Harder
zaterdag 11 april 2020 t/m zaterdag 18 april 2020
zondag 10 mei 2020
Activiteit GEANNULEERD - International Open WSV De Harder
zaterdag 16 mei 2020
Activiteit GEANNULEERD - Wakeclub Star Event Waterski Twente Enschede
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven