Nieuws

8e editie Ski & Wake Magazine NWWB bij jou in de bus!

27 mei 2019
www.nwwb.nl
De 8e editie alweer van het Ski & Wake Magazine van de NWWB is afgelopen week uitgekomen. We zijn weer trots op het magazine dat een overzicht biedt van de activiteiten die het laatste half jaar hebben plaatsgevonden. En natuurlijk van wat nog komen gaat! Vind hier de digitale versie van het magazine.

WAKEBOARD BOOT
Op de voorpagina een prachtige foto van teamrider wakeboard boot Johann Overmeer.  Johann en zijn broer Louis wonen in Engeland en trainen op hun wakeboardschool in Portugal. Dit jaar staat het EK in Kiev gepland vanaf 5 augustus, we zijn benieuwd wat ons team hier weer zal bereiken!

De foto van Johann is trouwens gemaakt door Rolf Parree. Rolf zorgt al jaren voor een stroom prachtige foto's van de wakeboarddiscipline. Wij zijn fan omdat Rolf niet alleen de rider op zijn mooist (of gekst) op de foto zet, maar ook oog heeft voor de baandraaier, de reddingsboot en officials. De mensen die de wedstrijd mogelijk maken. Een groot woord van dank aan Rolf!

Komend weekend zal het Wakeboard Boot event Wet '19 plaatsvinden in Terneuzen. De line up van boten is indrukwekkend en het beloofd dan ook weer een topevenement te worden. Naast wakeboard zijn er ook skaters en een Enduro Cross wedstrijd. Echt een event om mee te maken!Jan Kees Speksnijder van Wakeboardschool Rockerline zal dit evenement ook varen en neemt daarbij de kennis die hij op het IWWF Wakeboard Boot Officials Seminar heeft opgedaan mee.

Verder staat op 7 september de eerste rookie wakeboard boot gepland bij WSV de Ven in Enkhuizen. Echt een leuke manier om voorzichtig de krachten eens te meten met andere riders!

VERENIGINGEN
Verschillende verenigingen laten in het magazine van zich horen zoals Wakeclub die afgelopen weekend het eerste IWWF Wakeclub Star Event organiseerde. DAarnaast WSV Aalsmeer die de stap heeft gezet naar een rookvrije vereniging. Mooi voorbeeld!

PARTNERS
Om meer voor de sport te kunnen betekenen en ondersteuning te kunnen bieden aan de vele vrijwilligers die zich voor de sport willen inzetten, zijn partners nodig. Verschillende kabelbanen hebben zich intussen aangesloten een organiseren ook officiele wedstrijden namens de NWWB. Wakeclub heeft afgelopen weekend een prachtige internatiole wedstrijd aangeboden. In het weekend van 5 juli volgen de Betuwestrand Kampioenschappen. Je vind hier alle info en de inschrijving voor deze wedstrijd.

Editie 9 | Najaar 2019
Nu deze uitgave verzonden is, gaan we gelijk weer aan de slag voor de najaarsuitgave. Jouw input is meer dan welkom! Heb jij een inspirerend verhaal, technische tips, nuttige informatie om te delen? Laat het ons weten via backoffice@nwwb.nl! Help ons ook via het Ski & Wake Magazine onze prachtige sport in al haar vormen te promoten!

Natuurlijk kan het magazine niet bestaan zonder adverteerders. Wij zijn dan ook superdankbaar voor de partners die we hebben. Wil jij informatie over de mogelijkheid een advertentie of redactioneel artikel in het magazine te plaatsen? Mail svp backoffice@nwwb.nl!

Voor nu veel leesplezier!
 

 
www.nwwb.nl
Wil jij een bijdrage leveren aan het vergroten van de wakeboardsport in Nederland? De technische commissie van de NWWB cable wakeboard… Meer
 
www.nwwb.nl
Namens bestuur NWWB de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar starten wij met een aantal nieuwe kansen maar ook… Meer
 
www.nwwb.nl
In Maart zal er weer een opleidingsweekend starten voor Instructeurs, Jury, calculatie en homologatie klassiek. Voor Wakeboard Cable… Meer
 
www.nwwb.nl
Van 19 tot en met 23 november zal in Abu Dhabi het Wereld Kampioenschap Wakeboard Boot gehouden worden. Namens Nederland meervoudig… Meer
 
 
 
 
 
 
 
19-07-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
vrijdag 31 januari 2020 t/m zondag 2 februari 2020
Activiteit IWWF European Confederation Athene, Griekenland
maandag 6 april 2020
Activiteit Algemene Ledenvergadering NWWB 19:00 - 21:00 WSV de Harder
zondag 12 april 2020 t/m zaterdag 18 april 2020
Activiteit WK blootvoet Sydney, Australie
zondag 24 mei 2020 t/m maandag 25 mei 2020
Activiteit Wakeclub Star Event Waterski Twente Enschede
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven