Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 18, 2019

Scroll naarboven

Top

World Games 20-30 juli 2017

World Games 20-30 juli 2017

De World Games 2017 worden van 20-30 juli gehouden te Wroclaw Polen.

Dit multisport-evenement staat te boek als de Olympische Spelen voor Niet-Olympische sporten en er zijn 31 sporten vertegenwoordigd. Namens Nederland heeft meervoudig wereldkampioen Sanne Meijer de wakeboard sport gepresenteerd. Helaas is de finale op een haar na niet bereikt.

Bij de kwalificatie ging de run van Sanne niet helemaal zoals gepland en zij kreeg een tweede kans zich te bewijzen in de LCQ. Deze run ging geweldig en Sanne eindigde met een hoge score net 1 punt achter de winnaar Nicola Butler. Deze ging er uiteindelijk ook met goud vandoor.

Niet het goud binnengehaald dat binnen bereik lag, maar er is een duidelijke statement gemaakt. Waar de trainingsmogelijkheden voor Nederlandse riders nog altijd beperkt zijn, kunnen zij zich toch meten met internationale riders zoals Sanne duidelijk heeft laten zien met haar prestaties afgelopen week. Op naar het EK in Letland!

Bekijk hier de laatste run van Sanne in Wroclaw:

https://www.facebook.com/TheWorldGamesNL/videos/1829019700760053/

Nieuws van de Nederlandse delegatie vind je hier:

https://www.theworldgamesnl.nl/

De World Games vormen een bijzonder kans om ook niet Olympische sporten goed onder de aandacht te brengen.

Jan Sjouke van den Bos, Chef de Mission voor de Nederlandse delegatie verwoord het mooi in de Telegraaf online: http://www.telegraaf.nl/telesport

foto sanne world games