Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | February 17, 2019

Scroll naarboven

Top

OPLEIDINGEN 2018

OPLEIDINGEN 2018

Wil jij in 2018 jouw liefde voor de sport doorgeven door anderen verder te helpen op het water, achter de boot of aan de cable? In 2018 voorziet de NWWB weer in verschillende opleidingen van stuurman tot jury.

In het weekend van 16 tot en met 18 maart 2018 organiseert de NWWB een opleidingsweekend waarbij jury, officials, en instructeurs gezamenlijk een weekend doorbrengen en de opleiding van hun keuze volgen. De locatie is Maaseik. Hierbij vindt een uitwisseling van ervaring plaats en natuurlijk, het is ook gewoon heel gezellig! In eerste instantie wordt de cursus aangeboden voor klassiek calculatie, homologatie en jury. Daarnaast Waterski & Wakeboard Instructeur niv 2.

Tot en met 15 februari 2018 inventariseren wij hoeveel aanmeldingen er voor welke opleiding zijn.  De kosten en het programma zijn al bekend, bij interesse sturen we het je graag toe.

Heb je interesse? Mail ons via opleidingen@nwwb.nl jouw naam, ervaring en welke opleiding het om gaat en wij informeren je graag over locatie en kosten. Daarna kun je je aanmelden voor deelname.

Ons aanbod:

BAANDRAAIERWWI3WWI2WEDSTRIJDSTUURMANPRAKTIJKVAARBEWIJSJURY WATERSKIJURY WAKEBOARDHOMOLOGATEURCALCULATOR