Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | September 22, 2018

Scroll naarboven

Top

Ledenvoordeel

Onze partners maken het ook dit jaar weer mogelijk het magazine te produceren en onze prachtige sport te promoten. Verschillende partners bieden ook exclusieve korting op producten en diensten aan leden van de NWWB!

Korting is bestemd voor NWWB-leden en wordt geboden op vertoon van jouw NWWB-ledenpas of via het invoeren van een kortingscode in combinatie met jouw persoonlijke lidmaatschapsnummer (te vinden op de ledenpas).

 

advertentie

 

Xtreme Waterfun geeft jou op vertoon van de ledenpas 10% korting op producten in de winkel te Rhoon.

Als partner van de NWWB verzorgt Xtreme Waterfun trainingen voor de nationale selectie Wakeboard Boot. Ook voor verschillende testdagen van bijvoorbeeld Ronix & Hyperlite kun je terecht bij Xtremewaterfun!

Sponsorrider seizoen 2017.

Wie komt het team van Xtreme Waterfun, naast Frederique Kraster, versterken?
Denk jij dat jij de geschikte kandidaat bent, het insturen van filmpjes en/of foto’s van je kunsten zijn nog steeds welkom!
Team Xtreme Waterfun neemt eind van deze maand (november 2016) een beslissing!

In 2016 kun je als lid van de NWWB met 25% korting een abonnement op Waterski of Wakeboarding Magazine aanschaffen. Of je nu recreatief sport of op wedstrijdniveau, voor iedereen is er leuke info te vinden in deze bladen die informatie van over de hele wereld delen.

Vind hier meer info over Waterski Magazine, en over Wakeboarding Magazine.

De aanbieding voor beide bladen vind je HIER.

WSK0415P_MK1.pdfWKB0415P_MK1.pdf