Nieuws

Wakeboard Boot Nederland

14 maart 2019
www.nwwb.nl
Met veel plezier kunnen wij melden dat Sanne Meije de taken van Peter van Gestel voor de discpline Wakeboard Boot in Nederland over heeft willen nemen. Sanne heeft als meervoudig Wereld- en Europeeskampioene (boot & Cable) de wereld afgereist voor haar sport en staat al een aantal jaar aan de absolute top bij de dames in wakeboard. Wij zijn dan ook trots en dankbaar voor de inzet van Sanne voor de sport in Nederland!

En daarmee komen we gelijk op de discipline Wakeboard Boot. Een NK is de afgelopen jaren niet gelukt. Toch zijn er veel mensen met liefde voor deze sport. Met name voor de rookie wedstrijden is nu veel animo onder beginnende riders. Verschillende verenigingen willen een wakeboard boot rookie organiseren dus dat is een leuke uitbreiding op de kalender! Verder staat er op de planning Wet Terneuzen en de Lowlands Tour. 

Ben je zelf gevorderd wakeboarder en zou je bij willen dragen aan het aantal wedstrijden dat in Nederland georganiseerd kan worden, dan is er nu een kans. Van 3 tot en met 5 Mei wordt er in Frankrijk, Lyon een Wakeboard Boat officials Seminar gehouden. Via dit seminar kun je je clasificeren als official jurylid of calculator. Officials zijn onmisbaar willen we de wedstrijddiscipline in Nederland weer verder uitbouwen. Heb je interesse het officials Seminar bij te wonen, mail svp naar backoffice@nwwb.nl voor verdere informatie.

Maar misschien heb je geen interesse in wedstrijden, maar zou je wel graag jezelf uitdagen in jouw ontwikkeling. Of de ontwikkeling van riders op jouw vereniging of baan. Daar wordt ook aan gewerkt, want verschillende vereniging gaan komende jaar een nieuw lesplan aanbieden. Vind hier bijvoorbeeld het enthousiaste plan van WSV de Ven in Enkhuizen. 

De bond bekijkt ook de mogelijkheden nationaal een lesplan aan te bieden voor wakeboard boot en de andere disciplines. Zie je hier een kans en zou je hieraan willen bij willen dragen zodat ook jouw vereniging of club hier gebruik van kan gaan maken en we samen de sport kunnen bedienen, let us know! Stuur een mailtje naar backoffice@nwwb.nl, wij komen graag met je in contact.


KALENDER WAKEBOARD BOOT

 
Datum LOCATIE EVENEMENT
3-5/08 Frankrijk, Lyons Wakeboard Boat Officials Seminar
31/05 NL, Terneuzen WET contest & Party
01/06 NL, Terneuzen Wake@Lowlands - stop 1
30/06 LUX, Grevenmacher Wake@Lowlands - stop 2
5-10/08 UKR, Kyiv IWWF E&A all categories
27-29/08 GRE, Patras Meditteranean Beach Games, Slalom & Trick
07/09 WSV de Ven, Enkhuizen Rookie stop
07/09 BE Izegem Flanders Open Finale Wake@Lowlands 2019
11-13/10 USA, San Diego  Beach Games, Jump

Ook WSV Maurik heeft interesse in het organiseren van een wakeboard boot stop. Als dat lukt vind je ook die datum terug op de kalender.

Tot slot wordt er in Izegem een stage/opleiding aangeboden voor wakeboarders, van 1 tot en met 5 juli. Er wordt lesgegeven door Olivier Delefortrie. Meer informatie vind je hier.

 
www.nwwb.nl
Wil jij een bijdrage leveren aan het vergroten van de wakeboardsport in Nederland? De technische commissie van de NWWB cable wakeboard… Meer
 
www.nwwb.nl
Namens bestuur NWWB de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar starten wij met een aantal nieuwe kansen maar ook… Meer
 
www.nwwb.nl
In Maart zal er weer een opleidingsweekend starten voor Instructeurs, Jury, calculatie en homologatie klassiek. Voor Wakeboard Cable… Meer
 
www.nwwb.nl
Van 19 tot en met 23 november zal in Abu Dhabi het Wereld Kampioenschap Wakeboard Boot gehouden worden. Namens Nederland meervoudig… Meer
 
 
 
 
 
 
 
19-07-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
vrijdag 31 januari 2020 t/m zondag 2 februari 2020
Activiteit IWWF European Confederation Athene, Griekenland
maandag 6 april 2020
Activiteit Algemene Ledenvergadering NWWB 19:00 - 21:00 WSV de Harder
zondag 12 april 2020 t/m zaterdag 18 april 2020
Activiteit WK blootvoet Sydney, Australie
zondag 24 mei 2020 t/m maandag 25 mei 2020
Activiteit Wakeclub Star Event Waterski Twente Enschede
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven