Nieuws

Nieuwe website en app voor jou!

04 maart 2019
www.nwwb.nl
Heb jij alweer op het water gestaan? Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, en maken gelijk een frisse start met een mooie nieuwe website! www.nwwb.nl. Daarbij onze hartelijk dank aan Club Assistent, onze partner die dit mogelijk heeft gemaakt.
 
 

De basis is er, samen gaan we die verder uitbouwen. Graag maken wij www.nwwb.nl tot een plek waar iedereen met liefde voor onze sport elkaar kan treffen. Ervaringen kunnen hier gedeeld worden, we kunnen van elkaar leren en voor elkaar juichen! ✨ Hebben we de afgelopen weken met trots gedaan voor ons cable wakeboard team op het WK.
 
Veel sporters trainen nu in het buitenland voor de wedstrijden van die dit jaar weer gevaren worden, verenigingen bereiden zich voor op een nieuw seizoen met verschillende activiteiten en de vrijwilligers zijn in de winterperiode druk geweest met alle taken die er liggen rond de sporters, banen, verenigingen. Nieuw talent is benaderd en gaat deze maand voor het eerst samen trainen. We kijken naar jullie ervaringen uit! Disciplines zoals wakeskate zijn in ontwikkeling en ook voor de sporters met een beperking zijn er steeds meer mogelijkheden.
 
Je gaat het het dit seizoen allemaal terugvinden op www.nwwb.nl! Naast de website heeft de bond nu ook een mobiele app! Carnaval kwam er even tussendoor maar de app is komende week naast voor Andriod ook voor apple te downloaden!
 
Bouw je mee! En keep in touch via de NWWB app.
 
De site is ook van jou! Je kunt rechtstreeks nieuws aanleveren om met Nederland te delen. Dat kan HIER.


MOGELIJKHEDEN WWW.NWWB.NL

Naast het aanbieden van nieuwsberichten heeft de website van de NWWB veel andere voordelen dankzij onze partner Club Assistent.

De ledenadministratie is in 1x goed geregeld, conform de AVG richtlijnen en om backoffice zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Vrijwilligers kunnen met hun commissie communiceren via de website en zo meer structuur aan hun werkzaamheden gegeven. Ook de teams kunnen via de website en mobiele app communiceren en hun vorderingen bijhouden. Verenigingen kunnen via hun secretaris rechtsreeks hun eigen ledenadministratie beheren en ook indien gewenst via de app van de bond met hun leden communiceren en nieuws versturen. De opties zijn uitgebreid en we kunnen er allemaal van mee profiteren!

Ben je nog geen lid? Sluit je dan aan! Of je nu een sporter, vereniging, kabelbaan of waterski- en wakeboardschool vertegenwoordigd, sluit je aan bij ons netwerk en geniet mee van de mogelijkheden die samenwerking ons allemaal biedt!

Op naar een mooie nieuw seizoen op het water!
 

 
www.nwwb.nl
Wil jij een bijdrage leveren aan het vergroten van de wakeboardsport in Nederland? De technische commissie van de NWWB cable wakeboard… Meer
 
www.nwwb.nl
Namens bestuur NWWB de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Het nieuwe jaar starten wij met een aantal nieuwe kansen maar ook… Meer
 
www.nwwb.nl
In Maart zal er weer een opleidingsweekend starten voor Instructeurs, Jury, calculatie en homologatie klassiek. Voor Wakeboard Cable… Meer
 
www.nwwb.nl
Van 19 tot en met 23 november zal in Abu Dhabi het Wereld Kampioenschap Wakeboard Boot gehouden worden. Namens Nederland meervoudig… Meer
 
 
 
 
 
 
 
19-07-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
vrijdag 31 januari 2020 t/m zondag 2 februari 2020
Activiteit IWWF European Confederation Athene, Griekenland
maandag 6 april 2020
Activiteit Algemene Ledenvergadering NWWB 19:00 - 21:00 WSV de Harder
zondag 12 april 2020 t/m zaterdag 18 april 2020
Activiteit WK blootvoet Sydney, Australie
zondag 24 mei 2020 t/m maandag 25 mei 2020
Activiteit Wakeclub Star Event Waterski Twente Enschede
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven