Nieuws

Nieuwe website en app voor jou!

04 maart 2019
www.nwwb.nl
Heb jij alweer op het water gestaan? Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, en maken gelijk een frisse start met een mooie nieuwe website! www.nwwb.nl. Daarbij onze hartelijk dank aan Club Assistent, onze partner die dit mogelijk heeft gemaakt.
 
 

De basis is er, samen gaan we die verder uitbouwen. Graag maken wij www.nwwb.nl tot een plek waar iedereen met liefde voor onze sport elkaar kan treffen. Ervaringen kunnen hier gedeeld worden, we kunnen van elkaar leren en voor elkaar juichen! ✨ Hebben we de afgelopen weken met trots gedaan voor ons cable wakeboard team op het WK.
 
Veel sporters trainen nu in het buitenland voor de wedstrijden van die dit jaar weer gevaren worden, verenigingen bereiden zich voor op een nieuw seizoen met verschillende activiteiten en de vrijwilligers zijn in de winterperiode druk geweest met alle taken die er liggen rond de sporters, banen, verenigingen. Nieuw talent is benaderd en gaat deze maand voor het eerst samen trainen. We kijken naar jullie ervaringen uit! Disciplines zoals wakeskate zijn in ontwikkeling en ook voor de sporters met een beperking zijn er steeds meer mogelijkheden.
 
Je gaat het het dit seizoen allemaal terugvinden op www.nwwb.nl! Naast de website heeft de bond nu ook een mobiele app! Carnaval kwam er even tussendoor maar de app is komende week naast voor Andriod ook voor apple te downloaden!
 
Bouw je mee! En keep in touch via de NWWB app.
 
De site is ook van jou! Je kunt rechtstreeks nieuws aanleveren om met Nederland te delen. Dat kan HIER.


MOGELIJKHEDEN WWW.NWWB.NL

Naast het aanbieden van nieuwsberichten heeft de website van de NWWB veel andere voordelen dankzij onze partner Club Assistent.

De ledenadministratie is in 1x goed geregeld, conform de AVG richtlijnen en om backoffice zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Vrijwilligers kunnen met hun commissie communiceren via de website en zo meer structuur aan hun werkzaamheden gegeven. Ook de teams kunnen via de website en mobiele app communiceren en hun vorderingen bijhouden. Verenigingen kunnen via hun secretaris rechtsreeks hun eigen ledenadministratie beheren en ook indien gewenst via de app van de bond met hun leden communiceren en nieuws versturen. De opties zijn uitgebreid en we kunnen er allemaal van mee profiteren!

Ben je nog geen lid? Sluit je dan aan! Of je nu een sporter, vereniging, kabelbaan of waterski- en wakeboardschool vertegenwoordigd, sluit je aan bij ons netwerk en geniet mee van de mogelijkheden die samenwerking ons allemaal biedt!

Op naar een mooie nieuw seizoen op het water!
 

 
www.nwwb.nl
Ze ging voor goud en daar gaat ze ook mee naar huis. Meervoudig Europees- en Wereld Kampioene Wakeboard Sanne Meijer uit Bellingwolde… Meer
 
www.nwwb.nl
Deze donderdag gaat het IWWF E&A Jeugd & Senioren kampioenschap Cable Wakeboard van start in Beckum, Duitsland bij TwinCable… Meer
 
www.nwwb.nl
Nog een maand en dan gaat de 1e ANOC World Beach Games Qatar 2019 van start. 1240 deelnemers uit 100 verschillende landen… Meer
 
www.nwwb.nl
Het nederlandse team is er klaar voor, het EK waterski Youth dat van 26 tot en met 31 augustus plaats zal vinden bij Monaco Wake en… Meer
 
 
 
19-07-2019 Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
dinsdag 19 november 2019 t/m zaterdag 23 november 2019
Activiteit IWWF WK Wakeboard Boat Abu Dhabi
dinsdag 31 december 2019
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven