Nieuws

Nieuwe website en app voor jou!

04 maart 2019
www.nwwb.nl
Heb jij alweer op het water gestaan? Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, en maken gelijk een frisse start met een mooie nieuwe website! www.nwwb.nl. Daarbij onze hartelijk dank aan Club Assistent, onze partner die dit mogelijk heeft gemaakt.
 
 

De basis is er, samen gaan we die verder uitbouwen. Graag maken wij www.nwwb.nl tot een plek waar iedereen met liefde voor onze sport elkaar kan treffen. Ervaringen kunnen hier gedeeld worden, we kunnen van elkaar leren en voor elkaar juichen! ✨ Hebben we de afgelopen weken met trots gedaan voor ons cable wakeboard team op het WK.
 
Veel sporters trainen nu in het buitenland voor de wedstrijden van die dit jaar weer gevaren worden, verenigingen bereiden zich voor op een nieuw seizoen met verschillende activiteiten en de vrijwilligers zijn in de winterperiode druk geweest met alle taken die er liggen rond de sporters, banen, verenigingen. Nieuw talent is benaderd en gaat deze maand voor het eerst samen trainen. We kijken naar jullie ervaringen uit! Disciplines zoals wakeskate zijn in ontwikkeling en ook voor de sporters met een beperking zijn er steeds meer mogelijkheden.
 
Je gaat het het dit seizoen allemaal terugvinden op www.nwwb.nl! Naast de website heeft de bond nu ook een mobiele app! Carnaval kwam er even tussendoor maar de app is komende week naast voor Andriod ook voor apple te downloaden!
 
Bouw je mee! En keep in touch via de NWWB app.
 
De site is ook van jou! Je kunt rechtstreeks nieuws aanleveren om met Nederland te delen. Dat kan HIER.


MOGELIJKHEDEN WWW.NWWB.NL

Naast het aanbieden van nieuwsberichten heeft de website van de NWWB veel andere voordelen dankzij onze partner Club Assistent.

De ledenadministratie is in 1x goed geregeld, conform de AVG richtlijnen en om backoffice zoveel mogelijk werk uit handen te nemen.

Vrijwilligers kunnen met hun commissie communiceren via de website en zo meer structuur aan hun werkzaamheden gegeven. Ook de teams kunnen via de website en mobiele app communiceren en hun vorderingen bijhouden. Verenigingen kunnen via hun secretaris rechtsreeks hun eigen ledenadministratie beheren en ook indien gewenst via de app van de bond met hun leden communiceren en nieuws versturen. De opties zijn uitgebreid en we kunnen er allemaal van mee profiteren!

Ben je nog geen lid? Sluit je dan aan! Of je nu een sporter, vereniging, kabelbaan of waterski- en wakeboardschool vertegenwoordigd, sluit je aan bij ons netwerk en geniet mee van de mogelijkheden die samenwerking ons allemaal biedt!

Op naar een mooie nieuw seizoen op het water!
 

 
www.nwwb.nl
Vandaag gaat het 21st IWWF E&A Cable Wakeboard & Wakeskate Champships 2019 van start met namens Nederland aan de… Meer
 
www.nwwb.nl

Rookie WSV Maurik

19 juli 2019
Geen NK Waterski op Maurik dit jaar ten gevolge van natuurgeweld, maar veel skiers hebben zich afgelopen weekend verzameld bij Maurik… Meer
 
www.nwwb.nl
Het eerste EK van 2019 voor Waterski is deze week gaande in Sesena Spanje. Aan de start namens Nederland staat Freek School die in… Meer
 
www.nwwb.nl
Je hebt ze vast al voorbij zien komen, het talententeam cable wakeboard! Deze jeugd ontvangt extra begeleiding vanuit de technische… Meer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kalender
maandag 12 augustus 2019 t/m zondag 18 augustus 2019
Activiteit WK WATERSKI Putrajaya, MAS
zondag 18 augustus 2019
Activiteit ROOKIE STOP WATERSKI | WSV DE HARDER Biddinghuizen
Activiteit ROOKIE STOP WAKEBOARD | WSV DE HARDER BIDDINGHUIZEN
zaterdag 24 augustus 2019 t/m zondag 25 augustus 2019
Activiteit NK CABLE WAKEBOARD Wet 'n Wild Wakepark
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven