Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | May 27, 2018

Scroll naarboven

Top

Jobe Fun Tour Zeeuws Vlaamse Waterskiclub

Jobe Fun Tour Zeeuws Vlaamse Waterskiclub

Zaterdag 24 juni organiseert de ZVWC de Jobe Fun Tour in Zeeuws-Vlaanderen van 9:00-15:00. Dit is een tour met slalom en figuren wedstrijden voor beginnende waterskiërs. De Jobe Fun Tour komt overeen met de Rookie wedstrijden.

In het uiterste zuiden van Nederland, bijna Belgie, is de Zeeuws-Vlaamse Waterskiclub (ZVWC) gevestigd. De ZVWC vaart op “de Braakman”, een rustig recreatiewater horende bij het Oostappen Marina Beach vakantiepark en gelegen nabij Terneuzen.

ZVWC beschikt hier over een eigen afgesloten terrein waar kinderen veilig kunnen spelen en waar de leden goed ski- en wakeboardwater hebben. Voor de slalommers is er een slalombaan aangelegd met 6 boeien, en sinds vorig seizoen is deze verder aangevuld met een mini-slalombaan zodat kinderen en beginners ook aan hun trekken komen. Naast slalommen wordt ook wakeboarden en tricken beoefend door een aantal leden.

Er zijn binnen de club momenteel veel jeugdleden in de leeftijdscategorie van 3 tot 16 jaar, die elk op zijn of haar niveau aan de weg timmeren en actief zijn in diverse wedstrijden, sommigen zelfs al internationaal.

ZVWC 2

 

 

Dit jaar zal er voor het eerst in de clubhistorie van ZVWC, een wedstrijd voor slalom en trickskiers plaatsvinden als onderdeel van de Belgische Jobe Funtour (vergelijkbaar met de Nederlandse Rookie-Tour). Dit zal zijn op zaterdag 24 juni vanaf 09.00u. Dit unieke evenement is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met zowel de NWWB alsmede de Vlaamse Waterski Federatie. Mede door onze geografische ligging, is het voor de ZVWC aantrekkelijk om aan te sluiten bij de Belgische Jobe Funtour. Wat het evenement zeer uniek maakt is de openstelling voor zowel Nederlandse als Belgische deelnemers, waarbij de behaalde punten voor Nederlandse skiërs  meetellen voor de Nederlandse Rookie-Tour, en voor Belgische skiërs voor de Belgische Jobe Funtour.

We hopen natuurlijk op veel deelnemers uit beide landen, immers wat is er leuker dan met elkaar deze prachtige sport te beleven.

Opgave voor deelname aan deze wedstrijd kan via het secretariaat van de NWWB, en de Vlaamse Waterski Federatie. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor meer info over de locatie en de route, kijk hiervoor alvast op onze site. (http://zvwc.webklik.nl/page/zeeuws-vlaamse-waterskiclub)

 

Mvg.

Johan Hamelink

Voorzitter ZVWC

 

Reuzenhoek 2

4543 NB Zaamslag