Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 18, 2019

Scroll naarboven

Top

Inschrijven wedstrijden 2018

DEELNAME WEDSTRIJDEN, WAT HEB JE NODIG:

 

1. LIDMAATSCHAP NWWB.

Klik HIER om je als lid te registreren. Ben je al lid en heb je vragen over inloggen; klik op wachtwoord vergeten of mail wendy@nwwb.nl .

2. STARTLICENTIE & INSCHRIJVING WEDSTRIJDEN

De licentiekosten voor 2018 zijn € 30,– per jaar. Dit is inclusief de internationale licentie (pasje waterski indien gewenst apart aanvragen).

Deze licentie is uitsluitend te regelen via www.nwwb.nl. (BUTTON STARTLICENTIE op homepage en wedstrijdpagina) of klik HIER.

Let op: afgifte internationale licentie impliceert deelname aan het NK.

 

3. DEELNAME AAN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN

De NWWB wil officieel op de hoogte zijn van deelname aan internationale evenementen van skiers/riders . Zo wordt de promotie eenvoudiger en is de NWWB op de hoogte van alle prestaties die wedstrijdsporters leveren;

  • Bij wedstrijden waar sporters zelfstandig aan deelnemen betekend dit naast het regelen van de startlicentie uiterlijk 48 uur vantevoren een bericht aan backoffice te sturen.

Dit berichtje kan  eenvoudig via de website, dmv de button DEELNAME INT EVENT/PR (geen inlog/kort formuliertje).

Let op: wanneer er geen aanmelding is gedaan en de bond niet op de hoogte is van jouw deelname aan internationale evenementen is het mogelijk dat de bond de resultaten niet kan erkennen.

 

4. VERKLARING VAN DEELNEMERS AAN WEDSTRIJDEN

Deze verklaring bestond al maar dient vanaf 2018 door iedere deelnemers voorafgaande aan het evenement ondertekend te worden. Elke skiër/rider dient hiermee bekend te zijn en ernaar te handelen. De Technische Commissie is verantwoordelijk voor handhaving. Bij aanschaf van de startlicentie is het document verklaring van deelnemers aan wedstrijden opgenomen, door aanschaf licentie gaat men akkoord met de voorwaarden. Dit wordt geregistreerd op de backoffice.


5. INSCHRIJVING WEDSTRIJD VIA WWW.NWWB.NL 

Zodra de inschrijving geopend is vind je deze hieronder terug en kun je op de wedstrijd klikken om naar de inschrijfpagina te gaan.

 

6. CABLE WAKEBOARD

Voor cable wakeboard: registratie voor de wedstrijd waar je aan deel wilt nemen ook via www.cablewakeboard.net (let op! zonder registratie geen deelname)

 

7. PRIVACYVERKLARING & DOPINGREGLEMENT

 

Tot slot vind je hier onze Privacyverklaring 2018 en het Dopingreglement NWWB/ISR dat van toepassing is op alle wedstrijden van de NWWB. Vind hier alle info over doping en wedstrijdreglementen. Door inschrijving ga je  akkoord met de voorwaarden in de privacyverklaring en het dopingreglement.

 

 

KLIK HIER VOOR DE VOLLEDIGE WEDSTRIJDKALENDER 2018 (VOORZOVER BEKEND)

INSCHRIJVEN WEDSTRIJDEN

30 Juni – Slalom Special Klassiek – WSV Maurik

 

SEPTEMBER

6-9 sept – E&A Jeugd & Senioren Cableski – Weert

9 sept – Rookie WSV de Harder I Geannuleerd ivm te weinige deelnemers

8-9 sept – NK Cable Wakeboard – Veendam

22-23 sept – Benelux waterski – Vilvoorde belgie INSCHRIJVEN KLIK HIER

(vind hier alle info: https://www.waterski.be/klassiek/wedstrijden-tou/benelux-kampioenschap-tou/#breadcrumb)

29 sept – Rookie finale WSV de Ven