Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | February 17, 2019

Scroll naarboven

Top

Goud voor Sanne Meijer op E&A Wakeboard Boot!

Goud voor Sanne Meijer op E&A Wakeboard Boot!

Namens Nederland namen deel; Dinand Last, Johann & Louis Overmeer, Maarten vd Ven, Mark en Thomas Bouwhuis, Rutger Bergman en Sanne Meijer.

Sanne Meijer heeft met een superrun met o.a 2 x 5’s, s-bend, skeezer en roll to blind, gewonnen van Alice Virag en Katie Bachelor in de open wonen. Maarten van de Ven en Johann Overmeer zijn beide net naast het podium beland met een 4e plek. Maar overall kunnen we als Nederland heel tevreden terugkijken op dit EK in Riga! We werden 5e in het landenklassement.

Bondscoach Peter van Gestel geeftt via de facebookpagina van de NWWB een recap:

“Wat een geweldig toernooi was het. Prachtige stad, lekker weer, een super team en fanatieke supporters. Bedankt iedereen voor de geweldige week. Speciale dank aan de Barbier voor de teamkleding, Syl voor al het regelwerk en je kookkunsten, Maarten voor je geweldige invulling van het team captain ‘schap’ en alle ouders voor hun ondersteuning van de riders.

Volgend jaar is het EK in Rome. En daar gaan we nog beter proberen te scoren in het landenklassement. We willen nu wel eens op het podium. Want dat goud van Sanne Meijer smaakt naar meer! Hoop jullie volgende week allemaal te zien op het NK bij WSV Maurik. Rest mij Sanne heel veel succes te wensen op de Worlds in Toronto. Kick ass girl!”

@Nwwbond