Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | January 18, 2019

Scroll naarboven

Top

3x zilver op E&A Cable Wakeboard & Wakeskate 2017 El Gouna Egypte!

3x zilver op E&A Cable Wakeboard & Wakeskate 2017 El Gouna Egypte!

Na een spannende week feliciteren wij van harte Sanne Meijer met de 2e prijs in de Open categorie, Iris van Suchtelen van de Haare met zilver bij de girls en Daniël Smits met zilver bij de Junior men Wakeskate bij de E&A’s Cable Wakeboard & Wakeskate 2017!

Met meer dan 22 landen en 190 riders was dit het grootste EK tot nu toe. Maandag tot en met woensdag volgden wij de leeftijdscategorieën en donderdag 30 november starten de riders voor Open. Het team:  Damien Oosting, Jasper van Suchtelen van de Haare, Max Delhaas, Age Methorst, Adyen de Sousa, Ruben van Amerongen, Sam de Haan, Niek & Esther Kortenbach, Iris van Suchtelen van de Haare, Sanne Meijer en Daniel Smits (wakeskate).

Het EK werd gehouden bij Sliders Cable Park El Gouna Watersport Complex , een prachtige locatie in Egypte.

panorama+sliders

Het EK werd opgedeeld in 2 wedstrijden. Zondag 26 november  ging het EK officieel van start met de openingsceremonie voor alle Jeugd & Senior categorieën.

Voor deze categorieën namen deel:

Damien Oosting (boys)
Jasper van Suchtelen van de Haare (Junior men)
Max Delhaas (Junior men)
Age Methorst (Junior men)
Adyen de Sousa (Junior men)
Niek Kortenbach (master men)
Iris van Suchtelen van de Haare (girls)
Esther Kortenbach (Master ladies)

Daniel Smits zal nam deel aan Wakeskate, Junior men.

Na de kwalificaties hebben Daniel Smits en Iris van Suchtelen van de Haare de finale bereikt en zijn er met zilver vandaar gegaan. Super gefeliciteerd!

24067968_1419078781571406_1964949922718205581_n

 

 

 

Vanaf donderdag is de Open categorie gestart. Voor de categorie Open namen Ruben van Amerongen, Sam de Haan en Sanne Meijer deel. Daniël Smits is voor wakeskate ook in de open categorie gestart.

Sanne heeft zich rechtstreeks voor de finale geplaatst. Ruben viel helaas in de halve finale af en ook Sam bereikte de finale.  Hij wist de vierde plek te halen.

Coach Niek liet weten: “Was erg leuk om mee te maken, erg leerzaam voor de riders ook, hier kunnen we mee verder! Nieuwe inzichten in hoe wij de riders moeten begeleiden en de riders weten beter waar ze zich voor de volgende keer op moeten voorbereiden. Super ervaring!”

Graag bedankten wij Dennis Oosting en Niek & Esther Kortenbach voor de begeleiding van het team en alle updates vanuit Egypte!

Check voor alle uitslagen: http://myzone.cablewakeboard.net/en/116/?sub=6&comp=1510

team

 

cable_park