Doping

Doping & verboden middelen

Bij deelname aan wedstrijden van de NWWB zijn deelnemers gebonden aan het Nationaal Dopingreglement dat de NWWB samen met alle andere sportbonden heeft overgenomen van de Nationale Dopingautoriteit. Dit document vind je hieronder, samen met de verschillende bijbehorende documenten.

Iedere deelnemers verplicht zich op de hoogte te zijn van de middelen die niet toegestaan zijn in wedstrijdverband. Dit verzekerd ons van sportieve wedstrijden. Daarnaast kan een postieve dopingcontrole vervelende gevolgen hebben dus het is belangrijk vooraf goed geinformeerd te zijn!
 

Instituut Sport Rechtspraak

Bij een postieve dopingcontrole zal de Dopingautoriteit de bond informeren en de procedure volgens de bestaande protocollen opstarten. Als de Dopingautoriteit in overleg met de bond besluit de procedure te vervolgen zal de zaak overgedragen worden aan het Instituut Sportrechtspraak. Deze instantie behandeld dopinggerelateerde zaken namens de bond. Ook andere tuchtprocedures, zoals bij ongepast gedrag, zullen door het ISR behandeld worden.
 
Kalender
dinsdag 19 november 2019 t/m zaterdag 23 november 2019
Activiteit IWWF WK Wakeboard Boat Abu Dhabi
dinsdag 31 december 2019
Leden banen & scholen

Partners NWWB 

Contact informatie

Vlaardingerstraat 1b
3111 BP SCHIEDAM
 

TEL: 06 292 03 220
E-Mail: backoffice@nwwb.nl
 

(Uw mail of de telefoonbericht wordt beantwoord op maandagochtend of op de donderdag)
 

KVK Amsterdam: 40.532.045
Iban NL93 ABNA 0547 0752 00

Nieuwsbrief
*
Terug naar boven