Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | February 17, 2019

Scroll naarboven

Top

De “Ghetto Cable” Turkije, Gold Cable Park

De “Ghetto Cable” Turkije, Gold Cable Park

Ricky Lukassen en Daniel Rutten vertrokken dit jaar naar Turkije voor een “wakation”. Vind hier het verslag van hun trip naar Gold Cable Park Alanya.

RIJK

Het is donker als we aankomen bij GCP. Vanaf het terras tuur ik wat over het water en wennen mijn ogen aan de donkere omgeving waardoor ik steeds meer een glimlach krijg op mijn gezicht. Dat is niet zomaar. Langzaam verschijnen alle obstakels die het park rijk is. Ik draai mij om en zeg tegen Daniel: Ik kan niet wachten tot morgen. Het was tenslotte mijn eerste keer in Alanya.

Vele zijn ons al voor geweest. Ook Daniel komt hier niet voor het eerst. Toch was hij erg benieuwd omdat GCP altijd wat veranderd aan het park. Zo had hij namelijk op instagram gezien dat GCP een poolgap had gemaakt, wat hem ontzettend gaaf leek.

DE EERSTE OCHTEND
Zoals gewoonlijk, sommige zullen dit herkennen is de eerste nacht altijd even wennen. Nieuwe kamer, nieuwe geluiden, ander bed en niet te vergeten een ander kussen, dat samen met de gedachte wat ik de volgende ochtend allemaal wil gaan doen terwijl ik op mijn board sta zorgde ervoor dat ik dus vroeg naast mijn bed stond en nauwelijks had geslapen. Daniel niet, Daniel lag lekker te snurken. Om hem niet lastig te vallen, heb ik mijn camera gepakt en ben vervolgens wat plaatjes te gaan maken.

HET VERGETEN PARK
Het park is fantastisch, werkelijk alles is aanwezig. Ik zal een paar punten benoemen. Je kan heerlijk slapen in een van de bungalows die langs de baan staan. Rondom de baan hangen muziek boxen, je gaat dus swingend de baan over. Flyboarden, relax ruimtes, game room, tennis, voetbal, basketbalvelden alles is op het sportpark aanwezig. De baan ligt wat hoger in de bergen daardoor is de zee op afstand te zien en makkelijk te bereiken. Ook ben je dan direct op de boulevard en in de plaats Mahmutlar (12 km van Alanya). Echter was deze kabelbaan de droom van een zeer sportieve meneer, die Hip-notics te ver weg van zijn huis vond. Namelijk 1 uur rijden. “Ik blaas een berg op en bouw mijn eigen park” Helaas wegens zijn gezondheid en het vinden van een andere hobby gaat het park achteruit. Het ziet er veelal een beetje achterstallig uit. Geen probleem voor ons want wij kwamen niet voor alle luxe maar puur voor het boarden. Het geeft qua boarden echt een “Ghetto gevoel”. Bijna alles mag en kan.

TRIP
Heb jij zin om met je vrienden, ouders of zelf naar GCP te gaan raden wij je aan dit zo snel mogelijk te doen. Wij denken namelijk dat volgend jaar de stekker uit het park gaat. Pak dus deze zomer of winter je koffer en verdwijn voor een bepaalde tijd van aardbodem zodat het maar om 1 ding draait.. WAKEBOARDEN. Of heb je soms een nog stoutere droom en zou je de baan willen overnemen want ook dit is mogelijk. Neem dan contact met ons op

INSTAGRAM:
@Rickylukassen
@Daniel_Rutten

VIDEO:
Ricky : https://www.youtube.com/watch?v=gBfxUXdx_IU
Daniel: https://www.youtube.com/watch?v=7DYQ9XyYEX8