Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | February 17, 2019

Scroll naarboven

Top

60-Jarig bestaan NWWB – Jubileumviering

 

Beste watersportvrienden,

Afgelopen jaar bestond de NWWB 60 jaar. 2017 Was een druk jaar, bestuurlijk en qua evenementen. Graag willen wij mede daarom dit jaar de ruimte nemen om het 60 jarig jubileum te vieren en wel tijdens 2 bijzondere gelegenheden.

1e gelegenheid is de internationale wedstrijd Dutch Masters of Trick in Brielle, op 11 & 12 augustus.

Wij nodigen u uit een kijkje te komen nemen tijdens deze internationale wedstrijd in het Spuikanaal. Na de wedstrijd op zaterdag is er in het clubhuis van WSV Nautica een barbecue. De kosten voor de BBQ zelf bedragen € 14,50 p.p. Graag nodigen wij u tevens uit met ons in Brielle te toosten op het 60 jarig jubileum van de NWWB. Het bulletin van deze wedstrijd in Brielle, inclusief routebeschrijving vind u hier.

2e gelegenheid is het EK Cableski Jeugd & Senioren dat van 7-9 september gehouden zal worden bij ENTC te Weert.

Zondag de 9e september rond de klok van 13.00 uur verwachten we u om gezamenlijk te toosten op het 60 jarig jubileum van de NWWB. Na dit officieel moment starten de finales van het schansspringen. Onder het genot van een drankje en een hapje kunt u genieten van de wedstrijd en (oud) collega’s ontmoeten.  Na de finales is er gelegenheid om zelf en eventueel met uw kinderen gratis te waterskiën en of te wakeboarden aan de kabelbaan.

Het complete programma met de tijden erbij wordt nagestuurd zodra dat compleet is.

Wij hopen dat u erbij kunt zijn. Laat het ons svp even weten via dit formuliertje: