Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | December 13, 2017

Scroll naarboven

Top

Zondag 6 september Open Dag Minder Validen WSV de Ven te Enkhuizen

logo wsv de venOp zondag 6 september organiseert WSV De Ven samen met Sportservice West-Friesland een open dag voor mensen met een lichamelijke, visuele en auditieve beperking. Van 10.00 uur tot 17.00 uur is iedereen welkom. Wel graag van te voren inschrijven.

Voor wie

De open dag is bedoeld voor mensen met een lichamelijke, visuele en auditieve beperking. Een lichteverstandelijke beperking hoeft geen bezwaar te zijn. Kun je door je beperking niet of niet goed zwemmen? Geen probleem, iedereen krijgt bij activiteiten op het water verplicht een zwemvest aan. We gaan er wel van uit dat je zelfstandig (met drijfmiddel) in het water kunt blijven drijven. Ook moet er kracht en knijpfunctie in de hand zijn.

Wat heb je nodig

Alle nodige materiaal is aanwezig, ook wetsuits en zwemvesten in alle maten. U dient alleen zelf zwemkleding en een handdoek mee te nemen. Er zijn kleedkamers en een douche aanwezig op de club.

Hoe gaat het

Kom ruim op tijd voor het aanmelden, spullen uitzoeken en omkleden. Bij aankomst even melden dat je er bent en graag contant betalen. Eerst legt een instructeur de basisbeginselen uit op het land. Daarna ga je onder begeleiding écht aan de slag. Er mag iemand met je mee in de boot, ook dat is al een hele bijzondere ervaring!

Aanmelden
De normale prijs voor een proefles kost € 19,50. Speciaal voor deze dag betalen de deelnemers € 10,- (contant te voldoen op de dag zelf). Er kunnen maximaal 20mensen deelnemen, dus het is verstandig om van te voren aan te melden. Dit kan het liefst via het formulier of mailen naar secretariaat@wsvdeven.nl tot en met vrijdag 4 september. Wilt u zich aanmelden ná vrijdag 4 september; bel dan even om te vragen of er nog plek vrij is (06-42017255). U kunt een voorkeur aan geven voor de ochtend of de middag, maar dat kunnen we niet garanderen. De dag voor de open dag laten wij u weten welke tijd u ingedeeld bent.

U gegevens worden uiteraard niet aan derden verstrekt.

Meer info

Klik hier voor een meer INFORMATIE & INSCHRIJFFORMULIER voor deze dag. Heeft u algemene vragen (of u wilt telefonisch aanmelden), neem dan contact op met het secretariaat (06-42017255 of secretariaat@wsvdeven.nl). Heeft u vragen over het waterskiën met een handicap, dan kunt u contact opnemen met Wim (06-23660682 of wvanveldhuijsen@ziggo.nl) .

Waar is het

Routeplanners geven de route niet goed aan. Op de dijk naar Lelystad is er, na de sluis maar nog vóór het naviduct aan de rechterkant een afslag naar de club (ter hoogte van het Nuon-bord). Rij dus rustig de dijk op, zodat u niet de afslag mist. Na deze afslag direct rechts, volg deze weg onder de autoweg door. Aan de andere kant van de weg zit u links de vereniging. Er is onderaan de dijk parkeergelegenheid.

Nagenieten

We zitten op een uniek locatie met prachtig uitzicht op Enkhuizen. We hebben een gezellig bar waar we eten en drinken verkopen. Zo kunt u heerlijk nagenieten met een kopje koffie of thee. Neem dus je vrienden en familie mee en geniet van het water, uitzicht, de sport en het gezelschap.