Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | December 13, 2017

Scroll naarboven

Top

NWWB Lidmaatschap

WAAROM LID WORDEN NWWB jpg

Ben jij al lid van de Nederlandse Waterski & Wakeboard Bond? Graag biedt de NWWB ook jou een lidmaatschap aan!

De NWWB zet zich in voor zowel wedstrijdsporters als breedtesporters. Door beleid op te stellen en uit te voeren in samenwerking met partners zoals het NOC*NSF en de Internationale Waterski & Wakeboard Federatie structureert de NWWB de waterski- en wakeboardsport in Nederland en biedt de sporters steun bij hun groei naar nationaal- en zelfs internationaal topniveau!

Daarnaast zet de NWWB zich in voor opleiding van instructeurs, kader en bijvoorbeeld het behoud van snelvaarwater. Hoe meer mensen dit doel steunen via hun lidmaatschap, hoe sterker de NWWB zich kan maken.

Jaarlijks of bij aanmelding lidmaatschap ontvang je een lidmaatschapspas met lidnummer. Met deze pas ontvangt je korting op verschillende diensten en producten. Op deze site geregeld nieuwe acties maar ook korting bij diverse Kabelskibanen! Klik op de button en zie zelf wat het lidmaatschap van de NWWB jou aan voordeel biedt!

button leden voordeel

Een lidmaatschap loopt voor de duur van een kalenderjaar. Het lidmaatschap wordt echter jaarlijks automatisch verlengd. Wanneer je het lidmaatschap op wilt zeggen kan dat uiterlijk tot december van het lopende jaar.

De NWWB biedt de volgende lidmaatschappen aan:

Hoofdlid (oudste lid op 1 adres) € 48,00
Gezinslid (alleen met hoofdlid op hetzelfde adres) € 23,00
Jeugdlid (maximaal tot het jaar waarin je 19 wordt) € 23,00

 

Dus Go en word lid!

lid worden

LIDMAATSCHAP BEEINDIGEN

Bent u al lid en heeft u besloten het lidmaatschap te beeindigen dan kan dat HIER.