Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | December 13, 2017

Scroll naarboven

Top

Jeugdkamp WSV Maurik juli 2017

Jeugdkamp WSV Maurik juli 2017

Waterskivereniging Maurik organiseert ook dit jaar weer een jeugdkamp. Het kamp is bedoeld voor alle kinderen tussen de 6 en 16 jaar om kennis te maken met de verschillende disciplines (klassiek waterskiën, blootvoet waterskiën of wakeboarden) of om je vaardigheden te verbeteren onder begeleiding van ervaren trainers.

Waterskivereniging ‘Maurik’ is gevestigd in het recreatiegebied ‘Eiland van Maurik’. De vereniging beschikt over een prachtige accommodatie met een terras met uitzicht over het recreatiegebied. Volgens kenners één van de mooiste waterskilocaties van Nederland. Tijdens het kamp overnacht je op het terrein in je eigen tent.

Ontbijten, lunchen en avondeten doen we in een tent of bij heel slecht weer binnen in het clubhuis. Douchen kan in het sanitair gebouw die in 2014 is gebouwd.

Het kamp vindt dit jaar plaats in het tweede weekend van de zomervakantie (regio midden). Dit zijn de volgende data: 14, 15, 16 en 17 juli.

Buiten de trainingen is er tijd voor andere leuke bezigheden in en op het water, zoals banaanvaren, met zijn tweeën achter de boot, zwemmen, waterspelen, enzovoort.

Wil jij je zomervakantie goed beginnen met een super gezellig en sportief waterskikamp?

Surf dan voor meer informatie naar www.wsvmaurik.nl of stuur een e-mail naar jeugdkamp@wsvmaurik.nl.