Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | December 13, 2017

Scroll naarboven

Top

Combineer jouw favoriete sport met studie!

F3

Jouw Mavo, Havo of VWO opleiding combineren met een gespecialiseerd wakeboard programma, exclusieve training stages in Amerika en Spanje, leren hoe je jezelf als top wakeboarder het beste kunt voeden en leren van je medestudenten die dezelfde passie delen? Dat kan bij FSG Academy waar trainer nationale selectie Frankwin Bos en pro wakeboarder Maxim van Helvoort de wakeboardopleiding voor jou zullen verzorgen!

VANAF DE MIDDELBARE SCHOOL BIEDT DE FULL FORCE SPORTS ACADEMY ONDERWIJS-PROGRAMMA’S IN COMBINATIE MET SPORTPROGRAMMA’S VOOR STUDENTEN DIE GRAAG SPORTEN.

De Full Force Sports Academy (FSG Academy) is een internationale sport Academy in Apeldoorn waar je jouw talent maximaal kunt ontwikkelen. Op de FSG Academy kan je iedere dag trainen voor je favoriete sport terwijl je ook een schoolprogramma volgt en je samen woont met (internationale) studenten die de zelfde passie delen. Bij iedere student wordt gekeken naar zijn/haar ambities en mogelijkheden op het gebied van sport en onderwijs, op basis hiervan wordt een studie- en trainingsprogramma op maat samengesteld. Hiermee gaat de student samen met mede studenten, leraren, trainers en coaches aan het werk om het maximale uit zijn/haar talent te halen.

Sport & Onderwijs

De Full Force Sports Academy (FSG ACADEMY) heeft 11 sportprogramma’s waaronder wakeboarden die gecombineerd worden met een middelbare school opleiding (MAVO/HAVO/ VWO). Onze trainer/coaches zijn Frankwin Bos en Maxim van Helvoort en zij geven leiding aan ons wakeboard programma. De middelbare onderwijs programma’s bieden wij aan in samenwerking met het Veluws College en het Parkendaal Lyceum. Beide scholen verzorgen voor de FSG Academy de Nederlandse onderwijs programma’s. Studenten die het Internationale onderwijs willen volgen kunnen op de FSG Academy het bekende Cambridge curriculum combineren met sport. Wittenborg University is onze partner voor studenten die na hun middelbare schoolopleiding een Bachelor of Master opleiding willen volgen. Zij kunnen kiezen uit meer dan 35 Bachelor en Master opleidingen.

Maxim van HelvoortWe develop YOUR talents Campus

Iedere student kan op de FSG campus wonen, samen met nationale en internationale studenten. Voor studenten onder de 18 jaar zijn er huisouders die 24 uur per dag op de campus aanwezig zijn om studenten te begeleiden. De FSG campus is van alle gemakken voorzien zoals modern ingerichte kamers, tal van sport- en recreatiefaciliteiten, zelfs medische voorzieningen en een studiezaal (met huiswerkbegeleiding). Voeding is voor een sporter erg belangrijk daarom bieden wij ook een aangepaste voedingsprogramma’s aan .

 

 

Heb jij een passie voor sport en ben je benieuwd hoe wij jouw talenten kunnen ontwikkelen kijk dan voor meer informatie op onze website (www.fsgacademy.com/NL) en maak vrijblijvend een afspraak.

E-mailen kan ook naar info@fsgacademy.com