Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

NWWB | November 22, 2017

Scroll naarboven

Top

Barefoot Clinic 2016 met Robert Teurezbacher te Lommel.

foto 2

Van 11 tot en met 22 juli a.s. zal in Lommel (BEL) de Barefoot Beach Lommel gehouden worden. Gerenommeerd coach Robert Teurezbacher zal de training verzorgen. Malibu Boten Nederland stelt een aantal tickets kosteloos beschikbaar! Reageer dus snel en maak kans op gratis blootvoetskiën op het prachtige watervlak in Lommel (25 km van af Eindhoven)! 10 gratis tickets (1 skibeurt) worden verloot onder inschrijvingen die uiterlijk voor 7 juli a.s. gedaan zijn! Vind hier alle informatie.

BAREFOOT CLINIC 2016

Barefoot Beach Lommel en Enrico “Chico” Cohen, met als hoofdsponsors CoMedical B.V.en Malibu Boten NL, nodigen U hierbij uit op de Barefoot Clinic 2016 die doorgaat in Lommel (BEL).

Periode: van maandag 11 juli 2016 tot en met vrijdag 22 juli 2016

Locatie: Alle onderdelen: Slalom, Figuren en Schansspringen worden getraind op het watervlak van de zandgroeve “Heuvelse Heide” Boskantstraat te 3920 Lommel – Barrier (BEL).

Boten: Malibu Response TXi met Corvette 450 Hp Barefoot Edition 2014 met Super Fly High en een Malibu Flightcraft met Mercury Pro XS 250 Hp Ouboard met skylon voor Slalom.

Coach: Robert Teurezbacher, van Barefoot Etc, een gerenommeerde waterskischool in Winterhaven – Florida (USA), samen met Enrico Cohen. Robert was niet alleen meervoudig Europees kampioen en wereldkampioen, maar vooral de coach die skiers als Bart Sileghem, Jan Baillien, Mario Moser, Georgie Wimmer, Terry Gregory, Jason Lee, Patrick Wehner en de Europese Kampioen van vorig jaar Stefan Wimmer plus vele anderen naar de Europese en/of Wereldtop bracht. Robert spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en dus verlopen de trainingssessies probleemloos in één van deze talen.

Mogelijkheden:
Kandidaat-deelnemers kunnen zich inschrijven voor twee weken, één week, een weekend, of voor één of meerdere dagen, met minimum 3 sessies per dag.
Alle deelnemers die meedoen aan de clinic hebben de mogelijkheid om op uitnodiging mee te skiën tijdens het Belgisch Kampioenschap dat deze clinic afsluit op 23 juli 2016.

Prijzen:
2 weken: € 650,00 = 10 dagen skiën – 1 week: € 350,00 = 5 dagen skiën.
weekend: € 175,00 = 2 dagen skiën – 1 dag: € 90,00 = min. 3 sessies

De inschrijving is pas definitief na ontvangst van het ingevulde inschrijfformulier en de bijhorende betaling.  DOWNLOAD HIER HET FORMULIER.

Deze prijzen zijn exclusief maaltijden en verblijf. Wel biedt de organisator gratis kampeermogelijkheden aan op het terrein aan het watervlak. Toilet is ter plaatse aanwezig, douche en kleedkamers in de vlakbij gelegen Jachthaven De Meerpaal.

Informatie:

Enrico Cohen;  enrico@coyosamo.nl   +31 613 886 424 (svp voor donderdag 7 juli a.s. mailen ivm kans op gratis skibeurt).

Ronny Jansen;  jansen.ronny1@gmail.com   +32 497 608 494

 

 

foto lommel